Följ oss på Facebook
Mån-Sön: 14:00-19:00
Boka direkt

Förebyggande och rehabiliterande massage

En viktig del i företagets friskvårdsarbete och hjälper ditt företag att minska risken för stress- och spänningstillstånd som kan leda till sjukskrivningar

Kontakta mig

Företagsmassage

Massage har goda effekter på hälsan och fungerar både förebyggande och rehabiliterande. Vi erbjuder företagsmassage i vår fina lokal eller direkt på arbetsplatsen. Ni behöver bara tillhandahålla ett lämpligt, avskilt rum. Vi installerar all utrustning och ordnar alla tillbehör och så förstås massageterapeut.

Företagsmassage är en viktig del i företagets friskvårdsarbete. Många arbeten idag är förenade med enformiga arbetsställningar. Med massage på arbetet gör du det enkelt för din personal att få tillgång till en avslappnande behandling som vårdar kropp och själ. En förutsättning är att behandlingen erbjuds alla anställda.

Du som arbetsgivare bokar företagsmassage och erbjuder personalen detta som en förmån. Det är samma massör varje gång och varje arbetspass är på max 6 timmar. 

 Företagsmassage är en del i företagets friskvård och hjälper ditt företag att minska risken för stress- och spänningstillstånd som kan leda till sjukskrivningar. Massage på arbetet hjälper din personal att slappna av och bli mer produktiv och mindre stressad

Covid-19

När du besöker oss behöver du vara frisk och kry. Känner du minsta symptom som kan relateras till Covid-19 uppmanar vi dig att avboka din tid.

Elliots Massage & Hälsa

Stensmossevägen 21, 705 91 Örebro
(gäller från 1 december)
Tel: 073-563 22 26 | Skicka e-post
Presentkort

Ge bort presentkort i valfritt belopp. Betala med Swish eller faktura.

Avbokning

Avbokning senast 24 timmar innan bokad tid annars debiteras hela summan.

Försäkrad Via Folksam behandlingsförsäkring